sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kävely- ja pyöräilyreittien kehitysehdotukset, versio 02/2012

Liikenneryhmä on edennyt hitaasti mutta varmasti kävely- ja pyöräilyreittien kehittämisessä. Kehitettäväksi on hahmottunut noin kuusi reittiä. Kaksi niistä on ehditty käymään läpi tarkemmin . Työ vie hiukan enemmän aikaa kuin alunperin oli ajateltu. Ajatus on, että eri reiteillä olisi oma väri, jota voisi hyödyntää opastuksessa jollain tavalla.

Täättä löytyy uusin versio kävely- ja pyöräilyreittien kehitysehdotuksista. Kyseessä on sama versio, joka on näytillä Pohjois-Haagan kirjastolla ja Hakavuoren kirkolla.

Ehdotukset_1.2.2012_ilman kuvia.pdf
Ehdotukset_1.2.2012_kuvat 1.pdf
Ehdotukset_1.2.2012_kuvat 2.pdf
Ehdotukset_1.2.2012_kuvat 3.pdf
Ehdotukset_1.2.2012_kuvat 4.pdf

Työ on vielä kesken varsinkin reittien 3-6 osalta. Kommentteja otetaan vastaan. Aikaisemmin keskustelua on käyty Pohjois-Haagan kotisivujen keskustelupalstalla, mutta jatkossa helpointa olisi käydä keskustelu suoraan täällä blogissa. Mutta kannattaa käydä katsomassa tuo aiempi keskustelu.

Kommentteja voi myös jättää Pohjois-Haagan kirjastolla ja Hakavuoren kirkolla sijaitseviin idealaatikoihin. Liikenneryhmäläiset käyvät säännöllisesti tyhjentämässä laatikot ja teemme koosteen kommenteista ja ideoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti